slovenski jezik

Leelen predstavlja rešitve za pametni dom in varnost

10-10-2024

Villa solution


Bližnji vzhod je dom številnih držav in ostaja ključno strateško središče pobude Belt and Road. Savdska Arabija kot ena najhitreje rastočih držav v regiji ponuja obetavne tržne obete tako na Bližnjem vzhodu kot po svetu. Poleg tega bodo veliki prihajajoči mednarodni dogodki, kot so zimske azijske igre 2029, svetovno prvenstvo v nogometu 2030 in olimpijske igre 2036 v Savdski Arabiji, ustvarili veliko povpraševanje po varnostnih sistemih in razvoju pametne infrastrukture.


Letošnji Secutech Saudi Arabia se je osredotočil na širitev dosega pametnih zgradb in urbanih rešitev, z močnim poudarkom na naraščajočem povpraševanju po inteligentnih varnostnih tehnologijah. Dogodek je zagotovil platformo za strokovnjake v azijski varnostni industriji za izmenjavo idej o tehnologiji, strojni opremi, komponentah in programski opremi, s posebnim poudarkom na integriranih aplikacijah IoT (Internet of Things) in AI (Artificial Intelligence).


Na razstavi je Leelen predstavil vrsto rešitev, vključno s sistemi za vile, stanovanjskimi sistemi, pametnimi rešitvami za celoten dom in rešitvami za pametne hotele. Te raznolike ponudbe v celoti zadovoljujejo različne potrebe strank in pritegnejo zanimanje udeležencev in strokovnjakov iz industrije z vsega sveta.

Apartment solution

whole-home smart solutions

Villa solution

Apartment solution


Vila rešitev


Leelen's Villa Solution integrira notranjo postajo V52 z zunanjo glavno enoto M60 z enim gumbom, kar bistveno izboljša zanesljivost in inteligenco varnosti vile. Prebivalci lahko na daljavo upravljajo vrata za pešce in vozila prek aplikacije ali notranje postaje. Sistem podpira več načinov vnosa, vključno s prepoznavanjem obraza, geslom in fizično kartico, kar ponuja izjemno priročnost za dnevni dostop in upravljanje obiskovalcev. Poleg tega lahko stanovalci uporabljajo aplikacijo za nadzor glavne enote in IPC-jev za nadzor, kar jim omogoča ogled video virov v živo in predvajanje posnetkov, kar zagotavlja varnost doma, tudi ko so odsotni.

whole-home smart solutions

△Resnično prizorišče projekta kompleksa vil v Savdski Arabiji Jeddah


Apartma rešitev

V stanovanjskih skupnostih je bistven stabilen, visoko zmogljiv in razširljiv video domofonski sistem.

Leelenova rešitev za stanovanje uporablja postajo za upravljanje G05 skupaj z vhodno postajo M33 in zvoncem M60 za povezovanje večnadstropnih zgradb in več enot. Obiskovalci lahko pokličejo stanovalce v zgornjem nadstropju z vhodne postaje in sprožijo videoklic, da preverijo svojo identiteto, preden odklenejo vrata, kar zagotavlja največjo varnost. Prebivalci lahko uporabljajo tudi mobilno aplikacijo za oddaljeno preverjanje stanja svojih vrat, kar zagotavlja vidno varnost ves čas.

V stanovanjskem projektu s 400 enotami v Jeddahu v Savdski Arabiji je Leelen implementiral inteligentni sistem z uporabo glavne postaje serije 31 in notranje postaje V52, ki zagotavlja priročno in varno izkušnjo vstopa, kar je prejelo številne pohvale uporabnikov.

Villa solution

Apartment solution


Pametna rešitev za celotno hišo

Leelen's Whole-Home Smart Solution se osredotoča na inteligentno interakcijo, ki zagotavlja celovito, porazdeljeno in večdimenzionalno pametno izkušnjo. Ponuja popolnoma prilagodljiv pametni življenjski slog za nešteto uporabnikov, s poudarkom na funkcijah, kot so proaktivna inteligenca, varnost, stabilnost, brezhibne nadgradnje in učinkovita konfiguracija sistema.



Pametna hotelska rešitev

Kot odgovor na tržno povpraševanje je Leelen uvedel rešitev za pametne hotele, ki združuje sistem upravljanja hotela v oblaku, sisteme za nadzor razsvetljave, vrhunske prilagojene pametne plošče in inteligentne izdelke za razsvetljavo. Ta rešitev omogoča inteligentno medsebojno povezljivost sistemskih naprav in zagotavlja popolno, zaprto zanko, pametno storitev in izkušnjo upravljanja, kar opolnomoči hotelsko upravljanje in poveča konkurenčnost na trgu. Trenutno se ta rešitev postopoma uvaja na mednarodni ravni in je pridobila priznanje pri lokalnih strankah ter postala še ena ključna strategija za Leelenovo širitev na čezmorske trge.



"Leelenov nastop na savdski razstavi je postavil trdne temelje za nadaljnji razvoj na trgu Bližnjega vzhoda.

V prihodnosti želi Leelen doseči svojo stoletno vizijo " izgradnje mednarodne blagovne znamke za trajen uspehd" z nenehnim izboljševanjem inovacij izdelkov, aktivnim širjenjem na mednarodne trge ter izboljšanjem svoje konkurenčnosti in podobe blagovne znamke. Podjetje je zavezano prispevati k vzponu kitajskih blagovnih znamk pametne varnosti na svetovnem trgu."


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti