slovenski jezik

LEELEN se je udeležil mednarodne razstave varnostne opreme v Bangkoku na Tajskem

11-11-2023

Od 1. do 3. novembra je v Bangkoku potekal Secutech Thailand. Secutech Thailand je strokovna razstava požarne zaščite, zaščite dela in varnosti v jugovzhodni Aziji. To razstavo gosti Messe Frankfurt in je ena izmed serij intersec dubajskih razstav. Je zelo vpliven v industriji in je najboljša bližnjica za mednarodna varnostna in protipožarna podjetja za vstop v jugovzhodno Azijo.

 

indoor intercom


Kot reprezentativni razstavljavec iz Kitajske se je Leelen predstavil na sejmu s pametnimi napravami in rešitvami, kot so pametni domofoni in pametni domovi, s prikazom najsodobnejših tehnoloških aplikacij in inovativnih izdelkov na področju varnosti, ki na jugovzhod prinaša nove aplikacije in nova razmišljanja o razvojnih smereh. Aziji in celo svetovnem varnostnem trgu.

 

access control intercom


Tajska je tudi trg ASEAN, ki ga je Lelin razvil po Vietnamu. Tokrat se je osredotočil na dva glavna sektorja pametnega domofona in pametnega doma, kar je na razstavo privabilo številne obiskovalce, da bi izkusili raznolikost in praktičnost Lelinovih pametnih izdelkov.


wired intercom 


LEELEN ustvarja integrirane rešitve z video domofonom, pametnimi ključavnicami, pametnimi zvonci, platformami za upravljanje varnosti skupnosti in drugimi aplikacijami, ki razvijalcem nepremičnin in podjetjem za upravljanje nepremičnin nudi rešitve pametnega domofona na enem mestu za doseganje gradbenega domofona v stanovanju in varnostnega alarma, upravljanja nepremičnin in drugega storitev. Med njimi je pametne ključavnice mogoče povezati s pametnimi zasloni in pametnimi domovi ter imajo tudi skupne obrambne funkcije skupnosti za zagotavljanje varnosti doma od znotraj navzven. To so pametni varnostni izdelki, ki so na razstavi pritegnili veliko pozornosti.


indoor intercom 


Leelen uporabnikom zagotavlja celovite, porazdeljene, večdimenzionalne interaktivne rešitve s pametnimi ključavnicami, pametnimi zasloni, pametnimi ploščami, pametnimi zavesami, pametno razsvetljavo in drugo opremo ter povezuje pametne naprave po vsej hiši prek komunikacijskih metod, kot sta ZigBee in Wi-Fi. Fi. , zgraditi ekologijo celotne hiše in ustvariti raznolik življenjski slog celotne hiše z značilnostmi aktivne inteligence, varnosti, stabilnosti in zanesljivosti.

 

Ta nastop na mednarodni razstavi varnostne in protipožarne opreme v Bangkoku na Tajskem bo varnostni znamki Leelen naredil velik korak naprej pri odhodu v tujino.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti