slovenski jezik

LEELEN Pridobil akreditacijo CNAS za laboratorij na nacionalni ravni

13-03-2024

Nacionalni upravni odbor za certificiranje in akreditacijo je CNAS (Kitajska nacionalna akreditacijska služba za ugotavljanje skladnosti) pooblastil za izvajanje nacionalnega sistema akreditacije za ugotavljanje skladnosti. Je članica sporazumov o medsebojnem priznavanju Mednarodnega združenja za akreditacijo laboratorijev (ILAC) in Azijsko-pacifiškega združenja za akreditacijo (APAC), ki ima mednarodno visoko avtoriteto in verodostojnost.

SAMRT INTERCOM

Testni center LEELEN je bil ustanovljen leta 2005 in pokriva zmogljivosti opreme na področjih, kot so okoljska zanesljivost, mehanska zanesljivost, elektromagnetna združljivost, varnostna učinkovitost in testiranje učinkovitosti materialov. Vzpostavil je tudi okolje za preizkušanje zvoka domofonov v stavbah, ki ustreza istim nacionalnim standardom.

SMART HOME

Preskuševalni center ima vzpostavljen standardiziran sistem vodenja kakovosti v skladu z mednarodnim standardom ISO 17025 za storitve akreditacije laboratorijev. Vsa dela se izvajajo po strogih postopkih in v skladu z nacionalnimi regulativnimi zahtevami. Do vseh strank ohranjamo znanstveni in nepristranski pristop, vsa testiranja pa potekajo v skladu s tehničnimi standardi in odobrenimi metodami testiranja. Ekipo sestavljajo izkušeni inženirji za testiranje, ki zagotavljajo storitve testiranja za razvoj izdelkov in proizvodne procese ter zagotavljajo nadzor kakovosti za testiranje izdelkov.

HOME AUTOMATION


V prihodnosti bo LEELEN to vzel kot novo izhodišče in nadaljeval s poglabljanjem raziskav testiranja, izboljšanjem zmogljivosti testiranja in zagotavljanjem boljših storitev testiranja za osnovne izdelke podjetja. To bo zagotovilo učinkovitost izdelka in ustvarilo odlično kakovost izdelka. Lulin bo tudi nenehno širil kvalifikacije in zmogljivosti testnega centra, da bi strankam zagotovil zanesljive in visokokakovostne izdelke in storitve.

SAMRT INTERCOM

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti